Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

article thumbnailНовогодишните пакети за бездомниците

По повод новогодишните празници на 29-ти Декември со почеток во 11.00 часот, Градонач [ ... ]


article thumbnailВолшебна елка на желби

Сите 80 деца сместени во згрижувачки семејства на територија на град Скопје денес  [ ... ]


article thumbnailПод мотото “ЗАЕДНО едни за други”

Под мотото “ЗАЕДНО едни за други”, dm дрогерие маркт подари 200 пакети на социј [ ... ]


article thumbnailПакети со храна и Новогодишни пакетчиња за убави празнични денови

Просториите на Црвениот крст на град Скопје во текот на последните две неделни од  [ ... ]


article thumbnailПосета на „Дневен центар за деца на улица” во Шуто Оризари

На ден 21.12.2017г. корисници од „Дневниот центар за стари лица” од ДХО Даре Џамба [ ... ]


article thumbnailПункт за бездомници- подготовки за зимскиот период

Пунктот за бездомници на Црвен крст на град Скопје, овозможува помош и поддршка на [ ... ]


Претходни Настани

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10 до 16 часот
Сабота од 10 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.