Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Поплава во кичевскиот регион

Кичевскот регион вчера беше најмногу погоден од поројните дождови кои ја зафатија нашата земја. Заради предизвикани штети евакуирани се 73 лица во спортската сала во Кичево. Црвениот крст на град Скопје во соработка со Националното друштво и дадоа поддршка на Општинската организација на Црвен крст Кичево и во заедничка акција дистрибуирани се 50 пакети со храна, 50 пакети со хигиенски производи, 250 кебиња, 100 душеци, 320 храна во конзерва, облека, чизми како и хигиена за бебиња. Се следи состојбата на терен за понатамошна подршка на загрозените граѓани.

05.02.2018
05.02.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE