Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Посета на „Дневен центар за деца на улица” во Шуто Оризари

На ден 21.12.2017г. корисници од „Дневниот центар за стари лица” од ДХО Даре Џамбаз и ООЦК Чаир при Црвениот крст на град Скопје заедно со волонтери од ООЦК Центар го посетија „Дневниот центар за деца на улица” во Шуто Оризари. По повод одбележување на Недела на грижа за стари лица која беше одбележана во месец ноември, се реализираше работилница за плетење со корисниците од дневните центри и волонтерите на ООЦК Центар каде беа сплетени 16 шалчиња и капчиња за деца. По повод Новогодишните празници шалчињата и капчињата беа подарени на децата од дневниот центар деца на улица.Целта е да се поттикне волонтеризмот на лицата во трето доба заедно со волонтерите.

25.12.2017

25.12.2017 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE