Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Есенска работилница

Како дел од активностите во рамки на проектот за Социјализација на деца и млади со посебни потреби поддржан од а.д. Комерцијална банка, во Центарот за лица со церебрална парализа Капиштец се реализираше есенска работилница. 
Со поддршка на волонтерите од Клуб на млади, корисниците изработуваа есенски цртежи, украсуваа фенерчиња со различни монистри и стикери, но и портрети со есенски лисја.
Во придружба на звуците на гитарата и многуте насмевки уживавме во заедничкото дружење.

07.11.2017EsenskaRabotilnica

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE