Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА БЕЗДОМНИШТВО

По повод светскиот ден на бездомништвото, на 10ти октомври во 10:00 часот во Пунктот за бездомници во Момин Поток се организираше настан со богат и свечен ручек кој беше подготвен од волонтерите од Клубот на млади на Црвен крст на град Скопје, волонтери од Американските училишта „НОВА“ и еден долгогодишен поддржувач на активностите во Пунктот за бездомници. Настанот го проследија повеќе претставници на медиумите со кои дискутиравме за проблемите со бездомништвото во градот Скопје.

15.10.2017

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE