Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Градски натпревар по Прва помош за подмладок

Црвен крст на град Скопје во рамките на програмските активности по Прва помош оваа година по деветти пат организираше натпревар по Прва Помош во категоријата подмладок на ООЦК на град Скопје. Натпреварот се оддржа денеска, 12 Јуни 2017 од 10.00 часот на Средно Водно – Даре Бомбол.

Учество земаа 13 екипи од 5 Општински организации на Црвен крст на територија на град Скопје.

Првото место го освои екипата од ОУ "Рајко Жинзифов"-екипа 1-ЦК Чаир, второ место ОУ "Панајот Гиноски"-ЦК Чаир и трето место ОУ "Кристијан Тодоровски Карпош" од ЦК Карпош.

Продолжуваме да ја промовираме важноста на Првата Помош и спасувањето на животи.

jun 12

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE