Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Пехар во рамките на ЦКА-ПХВ програма-2017 година

Се оддржа 7-ма по ред манифестација-ПХВ пехар, кој има за цел промоција на програмата и на младите од онаа Општинска организација на Црвен крст који што изработиле најголем број на проекти оценети со сонце.

Оваа година беа изработени 173 мали проекти од кои 26 беа оценети со фаза сонце, а овогодинешните добитници на ПХВ Пехар се општинските организации на Црвен крст Гостивар, Куманово и Карпош.

Во преполна сала во Музејот на град Скопје беа врачени покрај пехарите и благодарници за оние организации кои изработиле мали проекти кои направиле трајни промени во заедницата.

Честитки за сите кои беа дел од овогодишната програма.

jun 9

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE