Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Дарувај од срце – биди хуман

Во пресрет на празникот Рамазан Бајрам, Црвен крст на град Скопје во соработка со Скопје City Mall, иницира активност за помош на социјално ранливи деца од семејства во ризик како и деца и млади со посебни потреби, членови на здружението Шпреса-Скопје.
Целта е на децата и младите да им се обезбедат подароци кои тие ги посакаа за празникот. Волонтерите на Црвен крст, на наменски поставено катче во Сити Мол ќе ги информираат сите заинтересирани граѓани да се вклучат во активноста, а ќе мотивираме и фирми, компании и здруженија да излезат во пресрет на нашата иницијатива.

Активноста започна со запишување на желбите на 05.06.2017 , а доделувањето на подароците е планирано за 23.06.2017.
Дарувај од срце, биди хуман и биди дел од нашата приказна.

jun 8

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE