Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Крводарителска акција во Ре-медика

Во пресрет на Светскиот ден на здравјето 7 Април и роденденот на првата приватна општа болница Ре- медика, традиционално и оваа година се одржа крводарителска акција во просториите на болницата. На истата крв даруваат вработените лица, медицинскиот, административниот и техничкиот персонал од Ре- медика, со што поттикнуваат и покажуваат позитивен пример за солидарност и хуманост преку чинот на дарување крв.

Оваа крводарителска акција стана препознатливо обележје за институцијата, која во континуитет вложува во процесот на промоција и унапредување на крводарителството во нашиот град.

Во организација и реализација на крводарителската акција се вклучуваат Црвен крст на град Скопје, Општинската организација на Црвен крст Гази Баба и Институтот за Трансфузиона медицина на РМ.

07.04.2017.107.04.2017.2

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE