Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Скопје на 15ти март редовно извештајно собрание

Црвен крст на град Скопје на 15ти март го оддржа свеото редовно извештајно собрание кое претставуваше и последно собрание за  членовиоте на собранието за мандатен период 2012-2016 година. На истото беше презентиран извештајот за работа за 2016 година со акцент на поплавите кои се случија минатата година во Скопскиот и Тетовскиот регион како и поддршка на мигрантите која Црвениот крст на град Скопје преку своите мобилни тимови ја даваше во текот на целата година.

Благодарност до целата стручна служба, до сите волонтери, сите поддржувачи, пријатели, компании  кои ја дадоа својата поддршка за реализација на активностите во 2016 година.

Sobranie16.1

Sobranie16.2

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE