Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Светски ден на лица со хендикеп

Во рамките на активностите поддржани од Комерцијална банка и оваа година заедно со лицата кои го посетуваат центарот за церебрална парализа Капиштец го прославивме 03 декември – Светскиот ден на лица со хендикеп. Настанот се организираше во новиот едукативен центар во Зоолошката градина –Скопје, а за одличната забава се погрижија пејачката Дани Димитровска како и учениците од средното музичко училиште Илија Николовски – Луј. Убавата музика и многуте насмевки придонесоа сите присутни меѓу кои и родителите на лицата и деца со аутизам да имаат убав и весел ден.
На 03 декември исто така е и роденден на центарот за лица со церебрална парализа Капиштец и симболично со голема торта прославивме 11 години од неговото постоење,а го прославивме и роденденот на еден од корисниците на центарот.

lica so hendikep

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE