Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Во склоп на крводарителската акција по повод 13 Ноември

Во склоп на крводарителската акција по повод 13 Ноември, доделени се признанија за најуспешни крводарители, фирми/компании, образовни институции и сл. кои дале најголем придонес во промоција и унапредување на крводарителството на територија на град Скопје за 2015 година.

- Велковски Љупчо (ООЦК Кисела Вода) Крводарител со најголем број евидентирани крводарувања
- Љубинко Ристов (ООЦК Карпош) Мотиватор на полето крводарителство и унапредување на крводарителството
- ЈСП Скопје (ООЦК Гази Баба) Работна организација со постигнати најдобри резултати на полето крводарување
- СУГС „Раде Јовчевски Корчагин“ (ООЦК Центар) Образовна институција со постигнати најдобри резултати на полето крводарување
- Мирела Шкријељ (ООЦК Чаир) Најуспешен млад крводарител со најмногу евидентирани крводарувања до 25 годишна возраст
- Зориќ Мирјана (ООЦК Чаир) Крводарителка со најмногу евидентирани крводарувања
- Виолета Савеска (Клуб на крводарители) за придонес во унапредување на крводарителството во град Скопје

krvodaritelska akcija

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE