Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Амбасадата на Република Франција во Република Македонија

Црвениот крст на град Скопје во соработка со Амбасадата на Република Франција воРепублика Македонија, по 6-ти пат одржува заедничка вежба со цел дејстување и координација на двата субјекта за време на природни катастрофи. Сценарио е симулација за укажување на Прва помош на француски граѓани, кои се опфатени со поплава. Вежбата ќе се одржи на 19 октомври (среда) со почеток во 11.00 часот на Камени мост.

Покрај учеството на волонтерите на Тимот за одговор при катастрофи на Црвен крст на град Скопје и француските преставници, на вежбата ќе земаат учество и волотерите од Клубот на млади на град Скопје.

francija makedonija

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE