Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Светскиот ден на старите лица

stari1

На ден 30.09.2016 се одбележи “Светскиот ден на старите лица” 1ви Октомври со партнерска средба на тема ,,Идни предизвици во градот Скопје за работа со лицата во трето доба“. На средбата свое учество земаа партнерите и поддржувачи на Црвен крст на град Скопје: Град Скопје, ЕВН Македонија, Австриски Црвен крст и Даути Фондација, во спроведување на социјалниот сервис за лица во трето доба: ,,Дневен центар за стари лица и центар за давање помош во домашни услови“ како и многу волонтери и лица од трето доба.

stari2

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE