Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Дружење во центарот за церебрална парализа

Дружење во центарот за церебрална парализа

Во рамките на активностите поддржани од Комерцијална банка, се организираше музичка работилница за лицата со церебрална парализа. Учениците од средното музичко училиште “Илија Николовски – Луј” го посетија центарот и на корисниците им покажаа дел од дувачките инструменти на кои истите свираат. Убавите звуци , дружбата со волонтерите на Црвен крст, учениците како и целата пријатна атмосфера за нив претставуваше едно посебно доживување. Штитениците имаа весел и исполнет ден, поразличен од нивното секојдневие.

cer paraliza

cer paraliza1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE