Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Нашиот позитивен пример

Во текот на месец септември волонтерите од клубот на млади при Црвен крст на град Скопје имаа собирна акција на половна облека.

Донацијата на истата се реализираше во рамките на неделата на  млади од 1-7 октомври. Детската облека беше донирана во центарот за деца од улица Шуто Оризари , а облеката за повозрасни во центарот за интеграција на  баратели на азил во РМ исто така во Шуто Оризари.

Кон оваа акција, со донација од облека, се приклучија и младите на СДСМ од општина Центар, а свој придонес  кон опремување на центарот за деца од улица даде и приватно училиште за странски јазици кои за оваа пригода донираа два половни компјутери , биро и столчиња.

 

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE